UVC G3 Micro (3-Pack)
  • UVC G3 Micro (3-Pack)

UVC G3 Micro (3-Pack)

€ 719,95

De UVC G3 Micro heeft het formaat van een golf bal. UVC G3 Micro cameras zijn voorzien van 720p HD resolutie bij 30 FPS. De UVC G3 Micro is ontworpen is enkel voor binnen gebruik ontworpen.

Aantal
op voorraad

UVC G3 Micro (3-pack)

De UVC G3 Micro heeft het formaat van een golf bal. UVC G3 Micro camera's zijn voorzien van 1080p HD resolutie. De UVC G3 Micro is enkel voor binnen gebruik ontworpen.

De camera is voorzien van een magnetische bevestiging voor aan metalen oppervlakten. Als dit niet mogelijk is kan deze bevestigd worden in elke hoek, muur of wand.

De UVC Micro functioneert via Dual-Band 2.4 GHz en 5GHz Wi-Fi verbinding om HD beelden te streamen.

De camera is voorzien van infrarode LED’s met automatische IR cut filter en een ingebouwde microfoon zodat de beelden van 2 weg audio communicatie voorzien zijn.

Gratis UniFi Video Camera Beheer Software

Gebruikers interface
De simple en gebruiksvriendelijke beheersoftware kan worden benaderd vanaf bijna elke webbrowser. De software is speciaal ontworpen voor eenvoudig gebruik, ondanks de uitgebreide beheersmogelijkheden. De UniFi Video software is uniek in zijn soort en ondersteunt onder andere: statische rapportages, Multi-view (meerdere camera beelden op 1 scherm bekijken), geavanceerde camera instellingen, uitgebreide analyses en bewegingsdetectie.

Plug and Play installatie
Automatische camera detectie in de UniFi video software maakt het gemakkelijk om dit product te installeren en cameras te implementeren. UniFi Video Camera instellingen zijn geintegreerd in de UniFi Video software. Onder andere het configureren van de camera settings, camera rebooten of het upgraden via de UniFi Video software.

Mobiele ondersteuning
Unifi Video web interface is toegangkelijk voor iOS en Android tablets of telefoons.

Camera Motion Detection
De UniFi Video cameras hebben geintergreerde motion detection in plaats van in de software, zo is de server/pc minder belast en is er meer zekerheid dat ruis en compressie geen invloed heeft op de motion detection.

Live camera beelden bekijken
Live camera beelden bekijken is geen probleem. Meerdere beelden kunnen simultaan worden bekeken vanaf een enkel scherm. Stel de cameras in zoals u dat wenst. Aan de hand van een playlist kunt u per camera aangeven hoe lang deze in beeld blijft voordat er geschakeld wordt naar de volgende live feed.

Opslagbeheer
De UniFi Video software heeft automatsche beheer functionaliteiten om opslagcapaciteit te besparen. U heeft de mogelijkheid om beelden automatisch te verwijderen na een x aantal dagen of wanneer het maximaal ingestelde opslagcapaciteit word bereikt. Via de USB aansluiting heeft u de mogelijk om een extrne hardeschijf te koppelen en meer opslag capaciteit te creëren.

Kosten effectieve oplossing
Ubiquiti maakt het mogelijk om deze krachtige UniFi Videos software uit te rusten met alle functionaliteiten zonder bijkomende kosten. U heeft geen maandelijkse of hoge aanschafkosten. Dit alles door de industriele denkwijze van Ubiquiti Networks.

Specificaties

1080p 30 FPS video
Day or night with Infrared LEDs
Dual band WiFi connectivity
Built-in speaker and microphone
124deg wide angle lens
Magnetic mount with multiple mounting options Easy Bluetooth setup from mobile phone app</>

005-0120

Datasheet

Type IR
IR
Varifocus
nee
PTZ
Nee

Specifieke referenties

  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen