UniFi Security Gateway Pro
  • UniFi Security Gateway Pro
  • UniFi Security Gateway Pro
  • UniFi Security Gateway Pro
  • UniFi Security Gateway Pro
  • UniFi Security Gateway Pro

UniFi Security Gateway Pro

€ 325,00

De UniFi Security Gateway Pro is een professionele router voor het MKB. De ingebouwde firewall is voorzien van uitstekende management features. Te gebruiken voor: routing, firewall, hosting, PtP en VPN.

Aantal
Levertijd onbekend.

UniFi Security Gateway Pro

De USG is een professionele router voor het MKB. De ingebouwde firewall is voorzien van uitstekende management features. U heeft de mogelijkheid om eenvoudig statistieken in te zien of wijzigingen in de controller aan te brengen. De USG verwerkt tot en met 1 miljoen packets per seconde per poort en is zeer geschikt voor PtP omgevingen, VPN verbindingen of te gebruiken voor hosting.

De USG draait op een Dual-Core 1GHz MIPS64 processor en maakt gebruik van een 2GB DDR3 geheugen. Daarnaast heeft de USG 4GB flash storage voor de configuratie, updates en de firmware.De USG wordt door ventilatoren gekoeld en is geschikt voor montage in een rack. De router wordt gevoed via een 24V/2,5A 60W interne voeding.

Gratis UniFi Controller

De UniFi Controller v4 is vernieuwd, volledig gratis en licentievrij te beheren/configureren. Klaar voor de volgende generatie UniFi apparatuur. Opnieuw uitgevonden slimmer en makkelijker te navigeren. De nieuwe UI legt de lat hoger als het gaat om netwerk management efficiency.

Belangrijke netwerk details zijn logisch ondergebracht in een versimpelde maar toch krachtige interface. De UniFi Controller is schaalbaar en makkelijk uit te breiden. Daarnaast is de gezondheid van uw netwerk eenvoudig te monitoren met behulp van statistieken die de controller verzamelt. Zodra er wat aan de hand is heeft u deze krachtige tool om de juiste wijzigingen door te voeren en een snelle afhandeling mogelijk te maken.

Bijkomende eigenschappen:
(1) RJ45 Serial Port (2) 10/100/1000 RJ45 Ports (2) 10/100/1000 RJ45/SFP Combination Ports
1 million packets per seconden per port voor 64byte packets
Wordt beheerd door UniFi Controller v4.x of hoger
Beveiligde off?site management en monitoring
CLI management voor gevorderde gebruikers.

Datasheet

Height
135 mm
Certifications
CE, FCC, IC
  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Gesealde producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in