Remote configuratie UniFi Controller
search
  • Remote configuratie UniFi Controller
  • Remote configuratie UniFi Controller

Remote configuratie UniFi Controller

€ 248,05

Remote Configuratie UniFi Controller. Onze specialisten helpen u bij het configureren van uw UniFi netwerk.

Aantal
op voorraad

Remote Configuratie UniFi Controller

Een remote configuratie UniFi Controller houdt in dat u bij het aanschaffen van een aantal UniFi componenten via onze webshop een stukje dienstverlening kan afnemen.

U sluit de UniFi componenten thuis naar behoren aan zodat deze zichzelf kunnen aanmelden via de UniFi Controller. Vervolgens zal één van onze engineers op een afgesproken moment telefonisch met u inbellen om de computer over te nemen doormiddel van TeamViewer. 

Naar aanleiding van uw wensen en eisen zullen wij de UniFi Controller installeren en vervolgens stapsgewijs voor u configureren. Tijdens de werkzaamheden kan u zelf meekijken welke handelingen er verricht worden. Indien gewenst krijgt u een stukje uitleg zodat u de controller na afloop zelf kan beheren.

Wij zullen in overleg met u een afspraak inplannen om de installatie op afstand te laten plaatsvinden. De remote configuratie van de UniFi Controller zal 1 a 2 uur duren.

Benodigde informatie klant

Contactpersoon op locatie.
Wensen en eisen werkzaamheden.
Inloggegevens netwerk.
Toegang tot een PC of Laptop welke voorzien is van Teamviewer.
Overige informatie die van toepassing is.

001-00

Specifieke referenties

  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen