UniFiSupply.nl

UniFiSupply.nl is onderdeel van TP Estore B.V. Sinds 2013 zijn wij een betrouwbare leverancier voor Ubiquiti apparatuur. We zijn u graag van dienst op het gebied van WiFi, Routing, Switching, Camera beveiliging en toebehoren.

Ubiquiti levert hoge prestaties tegen een scherpe prijs. De UniFi producten kunnen oneindig aan elkaar gekoppeld worden. Daarbij komt dat ze centraal gestuurd zijn door de bijbehorende software. Deze is makkelijk te begrijpen en volledig gratis.

Inmiddels weten we alles van de apparatuur die we op de website aanbieden. We krijgen regelmatig aanvragen voor volledige projecten, het updaten van verouderde installaties of startups te voorzien van apparatuur, montage en configuratie. Denk hierbij aan het aanleggen van een netwerk en het installeren van een camera systeem, WiFi netwerk en VoIP telefonie. Neem eens een kijkje op onze nieuwe website www.UTPinfra.nl.

Doelgroep

UniFiSupply.nl levert aan bedrijven, wederverkopers en aan particulieren. Voor bedrijven is het in overleg mogelijk om het account om te zetten naar een zakelijk account en te bestellen op rekening.

Contact

Levering van uw product

Onze producten worden zo snel mogelijk geleverd en zijn bijna altijd op voorraad. UniFiSupply.nl is in veel gevallen de goedkoopste aanbieder voor Nederland en België! Voor 19.00uur besteld en betaald is dezelfde dag verzonden en in de meeste gevallen de volgende werkdag geleverd. Twijfelt u of alles wel goed gaat met de verzending van uw bestelling? Neem contact op per e-mail of per telefoon en vermeld daarbij uw order nummer. We zijn u direct van dienst.

Retourneren

U kan de bestelling retour aanmelden via uw online account onder geschillenmanager. Indien dit niet lukt kan u per e-mail contact met ons opnemen onder vermelding van het ordernummer en de reden voor het retourneren van de aankoop. We zullen u een mail terug sturen met alle benodigde informatie om de retourzending in orde te maken.

Garantie aanvraag

U kan de bestelling retour aanmelden via uw online account onder geschillenmanager. Indien dit niet lukt kan u per e-mail contact met ons opnemen. Graag onder vermelding van het order nummer + MAC.ID van het defecte apparaat (vermeld aan de onderzijde van de apparatuur). U ontvangt een mail retour waarin we direct vermelden of het apparaat vervangen kan worden binnen de gestelde garantie. Indien dit het geval is vermelden we direct de benodigde informatie om de retourzending in orde te maken.

Technische vraag voor of na de aankoop

Neem contact op per mail. Vaak helpt het ons wanneer u een plattegrond of afbeelding mee stuurt van de situatie of betreffende (fout)melding. Sommige aanvragen kosten wat tijd om te beantwoorden.

Apparatuur inclusief installatie?

Stuur ons een e-mail met de wensen en eisen van het netwerk, we inventariseren samen met u wat er nodig is en kunnen op basis van de inventarisatie een gepaste offerte voor u samenstellen. Eventueel kan u ook een bezoek brengen aan onze dienstenpagina.

Ubiquiti