UniFiSupply.nl

UniFiSupply.nl biedt een ruim assortiment aan producten. UniFiSupply.nl biedt alleen producten aan die door ons zelf zijn beproefd, waardoor in deze webwinkel een ruim assortiment van uitsluitend kwaliteitsproducten wordt aangeboden.

UniFiSupply.nl richt zich vooral op het snel leveren van producten. Daarnaast wordt er gestreefd naar een zo goed mogelijke service. Zo worden emails zo snel mogelijk beantwoord en handelen wij garantieverzoeken zo snel mogelijk af.

Betalen

U kunt bij UniFiSupply.nl betalen met Ideal, MisterCash, PayPal of per bankoverschrijving. Daarnaast is het ook mogelijk om contant te betalen bij het afhalen van uw bestelling. Echter bij afhalen kunt u niet pinnen. Voor bedrijven is het mogelijk om vanaf de derde levering op factuur te betalen. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen en betalen met credit card is niet mogelijk.

Verzending

Uw bestelling wordt verzonden met PostNL. Voor 19.00uur besteld en betaald is de volgende dag geleverd. Afhalen in Utrecht is ook mogelijk, dit kan alleen op afspraak.

Retourneren

Beschadigde levering

Heeft u een beschadigde zending of product ontvangen? Wanneer u niet tevreden bent over de levering neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Retour zending

Bij UniFiSupply.nl kunnen alle producten binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden worden teruggestuurd in een originele en onbeschadigde verpakking, met uitzondering van producten waarvan de verzegeling is verbroken. Graag een kopie van de aankoopfactuur met een korte omschrijving waarom u het product retour stuurt bijvoegen aan de retourzending.

Particuliere klanten krijgen in de meeste gevallen het aankoopbedrag terug gestort. Zodra wij uw zending in ontvangst hebben genomen wordt er een technische controle uitgevoerd op het product. Hiervan krijgt u altijd bericht met een voorstel om de aanvraag af te handelen.
Zakelijke klanten krijgen een waardebon of wij brengen het verschuldigde bedrag in mindering op eventuele zakelijke klanten wordt het bedrag in mindering gebracht op openstaande facturen of nieuwe leveringen.

Wij streven ernaar om retour zendingen binnen 30 dagen na ontvangst af te handelen.

RMA - defect product

U heeft 2 jaar garantie op elk product welke u heeft aangekocht in de webshop. Wanneer het product binnen de garantie defect raakt neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Via uw persoonlijke account is het eenvoudig om een RMA aanvraag aan te maken. Onder het kopje bestellingen vind u de bestelgeschiedenis.

Wat verwachten wij van u bij het retourneren van een product?

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending totdat deze door ons in goede orde in ontvangst is genomen. De apparatuur dient te zijn teruggezet naar de fabrieksinstellingen, zorgvuldig teruggeplaatst in de originele verpakking en zo mogelijk met factuur en een korte toelichting waarom het product retour komt.
Kosten voor het terugsturen van uw aankoop zijn voor eigen rekening. Wanneer het product niet in bruikbare staat retour komt dan kunnen er kosten worden berekend, voordat het verschuldigde aankoopbedrag retour gestort word.

Retour adres:

tav TP Estore B.V.
Doornburglaan 13
3554EP te Utrecht
Nederland

Garantie

Op alle producten van UniFiSupply.nl geldt een standaard garantietermijn van 2 jaar tenzij anders aangegeven.