USW-Lite-8-PoE 52W Gen2
search
  • USW-Lite-8-PoE 52W Gen2
  • USW-Lite-8-PoE 52W Gen2
  • USW-Lite-8-PoE 52W Gen2
  • USW-Lite-8-PoE 52W Gen2

USW Lite 8 PoE 52W Gen2

€ 121,00

De USW Lite PoE is een volledig te beheren layer 2 switch met 8x 1GB ethernet poorten waarvan (4) PoE poorten en 4 non PoE poorten.

Aantal
op voorraad

Ubiquiti USW-Lite-8-PoE 52W Gen2

De USW Lite PoE is een volledig te beheren layer 2 switch met 8x 1GB ethernet poorten om componenten via RJ45 mee te verbinden. Dit apparaat is voorzien van fanless koeling en is dan ook zeer stil.

De switch is voorzien van (4) 1G 802.3AF/AT Poe+ switchpoorten welke een totaal PoE budget hebben van 52W en (4) 1G Non PoE switchpoorten. 

U kan hiermee onder andere UniFi AP’s, UniFi Video camera’s of andere devices met het internet verbinden en tevens ook voeden op de 4 PoE poorten.

Let op: Managed with the UniFi Network application: Version 5.13.10 and later

UniFi Controller

De UniFi Switch 8 Lite integreert naadloos in de UniFi Controller en biedt een gebruiksvriendelijke configuratie-interface en is ontworpen voor efficiënte en eenvoudige bediening.

De UniFi Controller geeft de beheerder inzicht d.m.v. een virtuele weergave van de poorten, fysieke connectiviteit, snelheid en PoE-status. Hierdoor heeft u 24/7 inzicht in de status van het netwerk en inzicht in de statistieken.

Het grote verschil met de UniFi Switch en de EdgeSwitch series is dat de WebGUI interface is vervangen door de UniFi Controller.

Specificaties

(4) GbE, PoE+ RJ45 ports
(4) GbE RJ45 ports
52W total PoE supply*
Wall-mountable (kit included)
Inclusief EU Powerplug
Fanless cooling, zeer stil

010-054

Datasheet

Aantal Ethernet poorten
8

Specifieke referenties

  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in